Количка
0 продукта
 
Най-продавани
 
Промоции
 

Отказ от поръчка

В случай, че желаете да се откажете от поръчка, то може да го направите до 14 дена след получаване и. За да я върнете, поръчаните артикули трябва да са в оригиналните си опаковки, с оригиналните си аксесоари, етикети и окомплектовка. Стоката не трябва да е ползвана, прана, гладена и със следи от употреба, в противен случай стойността, която ще Ви бъде възстановена за нея, ще е пропорционална на нанесените щети изцяло по наша преценка. Начините, по които може да се откажете от поръчка са два:

1. Като ни пишете на имейл info@bgkonstruktor.com и заявите ясно и точно, че желаете да се откажете от поръчката си. Важно е да напишете дали желаете да Ви бъде възстановена сумата от стойността на артикулите или желаете да замените за други на същата или по-висока стойност. Ако желаете да Ви възстановим парите, трябва да ни предоставите банкова сметка и нейн титуляр.

2. Като изтеглите/принтирате и попълните СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ  при ONLINE покупки. който трябва да съдържа следните реквизити:

До Онлайн магазин за конструктори Бг Конструктор

Сайт: www.bgkonstruktor.com

Силвър Старс ЕООД

гр. София, ул. Ем. Станев 2а, бл.5

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

.......................................................... /описание на продукта/

Стоката е поръчана на ......................

Стоката е получена на ...................... /посочва се датата на получаване от потребителя/

Поръчка №...................

.................................................................................../Име на потребителя/

Гр./с...................................................................... /Адрес на потребителя/

 

...................                                                                             ..................................

 

/Дата/                                                                                 /Подпис на потребителя/

 

След като изпратите имейл или формуляра, ние ще Ви дадем подробни инструкции за връщане на стоката, като това ще стане изцяло за Ваша сметка с куриер по Ваш избор. Пратката трябва да е придружена с издадения от нас касов бон или документ за пощенски паричен превод от куриерите в оригинал. В случай, че сте изгубили касовия си бон или документа за пощенски паричен превод, можем единствено да Ви предложим замяна.

Когато получим пратката, ние ще проверим състоянието и, окомплектоваността и, документацията и ще се свържем с Вас. В случай, че всичко е наред и сте избрали връщане на пари, то те ще Ви бъдат възстановени в 14-дневния законов срок по банка.